Honnan tudhatom hogy ki a „jó” állatorvos?
2017.01.17

„Nem minden arany, ami fénylik”, és „Sok beszédnek sok az alja”….

A jó állatorvos számomra, tiszta, igényes, jól felszerelt rendelővel rendelkezik. Sugárzik, imádja a hivatását és nem pusztán sikerélmény orientált, ha nem állatszeretet is vezéreli munkásságát.

Szakmailag naprakész, folyamatosan képezi magát, ismeri a nemzetközi szakmai trendeket, elhivatott, kommunikatív, együttműködő. Nem pusztán a gazdikkal a tenyésztőkkel is kooperatív, nem dogmatikus, ha nem nyitott, kreatív gondolkodó, kutató, folyton úton levő, dinamikusan fejlődő személyiség! Az állatokkal alázattal bánik, maximális szakmai alázattal, precizitással és empátiával rendelkezik.

Milyen a „jó” rendelő? Minimális laborral, ultrahanggal, röntgennel ( fogászati röntgennel is), ultrahangos fogkő eltávolítóval, asszisztenciával rendelkezik. Asszisztencia nélkül egy jó állatorvos hatékonyan dolgozni azt gondolom nem tud.

Tenyésztői munkám során igyekszem a maximumra törekedni, így mindezeket elvárom az állataimat kezelő orvosoktól is. 

Kedves Gazdikám, legyenek nagyon körültekintőek az állatorvos megválasztását illetően. Ne pusztán kényelmi szempontok alapján válasszanak állatorvost. Értem ez alatt, hogy lakóhelyünkhez legközelebb eső orvoshoz visszi a többség az állatukat. Érdemes kicsit többet utazni egy "jó" állatorvoshoz, higgyék el megéri!

Tisztelettel,

Szabó Krisztina

Tenyésztő

Copyright ©: Shelly's Dream Maine Coon tenyészet (A szerzői jog lényegét tekintve kizárólagos tulajdonjog)

Copyright © 2010 - 2024 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: