Bravelover Xantos Karoly*HU

Neme: Kandúr
Születési idő: 2016-10-22
Szín: Barna Van cirmos

Xantos, csodaszép „fehér” szerelmem, és az ő különleges kabátkája: Különlegessége bundája mintázatában rejlik, mely mintázat neve, Török Van néven ismert bicolor bunda mintázat. Ritka és egyedi mintázata, azonnal magával ragadott, mely könnyedén felismerhető egy cicán, ha színfoltokat fehér kabátkáján csak farkukon és a fejükön látunk. Ha már több helyen pöttyökben megjelenik, mintázat az a cica nem Van, mintázatának egyéb elnevezései vannak.

Zömök, erős, nagyon jó vérvonalú, egészséges cica fiú. Rendkívül aktív és játékos, fáradhatatlan. 

PawPeds (családfa): https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&id=1363148&g=4&p=mco&o=ajgrep

A Pawpeds nemzetközi központi adatbáziságban, minden törzskönyvezett macska felmenőit megtalálhatod + egészségügyi információkat is. Az adatbázis nyílvános, az alábbi linken https://pawpeds.com/db/?p=mco a kereső ablakba beírjuk a cica nevét és 10 generációra megnézhetjük a macska felmenőit.

Virginia cicám példaképpen: A legfelső sorban, kiemelve a következő olvasható, Marelax Pride Virginia, F, MCO w, 2018.08.25., UA/HU. Tehát balról jobbra látható; A macska neve, F:Female (neme), MCO: Maine Coon (fajtája), w: white (színe), Születési dátuma, Országkód: UA/HU (Ukrajna/Hungary)

Leinformálható és hiteles tenyésztők, minden macskája szerepel ebben az adatbázisban. Kedves Gazdik! Legyetek óvatosak és kerüljétek azokat a tenyészeteket, akinek nem találjátok meg tenyészetében lévő macskáinak adatait a Pawpeds adatbázisában. 

Macska minta "kisokos":  minta macska
Szűrési eredmények
HCM gen N/N
HCM eco Normál
PKD gen Negatív
PKdef Negatív
SMA Negatív
Pedigree
Kashmir from Aurum Bohemica Kashmir from Aurum Bohemica George Washington of Baydar George Washington of Baydar Pillowtalk's Laser
Nairobi of Baydar
IC Folette Fee from Aurum Bohemica IC Folette Fee from Aurum Bohemica Blue Angel from Aurum Bohemica
Erica Family Stars
Bravelover Amunet Bravelover Amunet CH Shonycoon Saint Moritz CH Shonycoon Saint Moritz Langstteich's Nu'Grappa Monte
Supernova Haiti
Lizzy Caplan Pellumian Lizzy Caplan Pellumian IC Langstteich's S'In Spe
IC Francesca Mari Pellumian
Copyright © 2010 - 2019 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: