JustCoons Utah Jazz *DE

Neme: Kandúr
Születési idő: 2018-04-18
Szín: Red Smoke

Utah becenevén „Utusnyulus”, Németországból érkezett hozzánk. Egy álmom vált vele valóra. Szomorúan tapasztaltam az elmúlt években, hogy a fajta egyik vagy másik küllemi védjegye, a robosztusság és az igéző oroszlános tekintet hanyatlik. A Maine Coon macskák egykoron gigantikus mérete csökken, a fülek megnyúlásával, megnyúlt a pofa szerkezete is, és sokkal inkább emlékeztet engem,  néhány macska a rókákra, mint sem egy tekintélyt parancsoló oroszlánra.

Utah megjelenése, markáns tekintete, erős karakteres pofadoboza és álla, továbbá vad tekintete és erős csontozata, kiváló tömege ötvözi mindazt a külső jellemvonásokat, ami  fajtanemesítői munkásságomat előreviheti.

Pawpeds adatbázis: https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1438097&g=4&p=mco&o=ajgrep

 A Pawpeds nemzetközi központi adatbáziságban, minden törzskönyvezett macska felmenőit megtalálhatod + egészségügyi információkat is. Az adatbázis nyílvános, az alábbi linken https://pawpeds.com/db/?p=mco a kereső ablakba beírjuk a cica nevét és 10 generációra megnézhetjük a macska felmenőit.

Virginia cicám példaképpen: A legfelső sorban, kiemelve a következő olvasható, név, F, MCO w, 2018.08.25., UA/HU. Tehát balról jobbra látható; A macska neve, F:Female (neme), MCO: Maine Coon (fajtája), w: white (színe), Születési dátuma, Országkód: UA/HU (Ukrajna/Hungary)

 Leinformálható és hiteles tenyésztők, minden macskája szerepel ebben az adatbázisban. Kedves Gazdik! Legyetek óvatosak és kerüljétek azokat a tenyészeteket, akinek nem találjátok meg tenyészetében lévő macskáinak adatait a Pawpeds adatbázisában.


Szűrési eredmények
HCM gen N/N
HCM eco Normál
PKD gen Negatív
PKdef Negatív
SMA Negatív
Pedigree
Justcoons Mel Bourne Justcoons Mel Bourne A Modo Mio Fidelity Feline Justcoons Look at me
CountryCat's Baby Love
Timaracoon Mystical Starr Mainefield's Unforgettable
Timaracoon Izette
Justcoons Up Grade Justcoons Rob S Pierre Fidelity Feline A Modo Mio
Alpha Cat's Royal Classic
Afonya Coon UFA Airish Coon Maksim
Coonshu Laura
Copyright © 2010 - 2023 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: