Shellys Dream Kirke

Neme: Nőstény
Születési idő: 2016-08-27
Szín: Black

Kirke, csodaszép hercegnőm. Kívül, belül számomra a Maine Coon-t testesíti meg. Erős, jellegzetes pofikája, hangsúlyos álla, elbűvölő tekintete, azonnal levett a lábamról. Hosszú, nyúlánk, erős csontozatú, robosztus cica lány, akárcsak a papája. Beszédes, játékos, aktív cica, egész teste „beszél”, ha a tudomásomra szeretne hozni valamit. Tenyésztői programunk mögött lévő tudatosság eredménye Kikre szépsége, és reményeim szerint utódaiban is örökíteni fogja „oroszlános” pofikáját, mely szeretném, hogy tenyészetünk védjegyévé váljon a jövőben. Fajtanemesítésünk elsődleges célja a Maine Coon macskák karakteresebb arcvonásainak (állak, pofa doboz) erősítése! 

PawPeds link(családfa): https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1338754&g=4&p=mco&o=ajgrep

A Pawpeds nemzetközi központi adatbáziságban, minden törzskönyvezett macska felmenőit megtalálhatod + egészségügyi információkat is. Az adatbázis nyílvános, az alábbi linken https://pawpeds.com/db/?p=mco a kereső ablakba beírjuk a cica nevét és 10 generációra megnézhetjük a macska felmenőit.

Virginia cicám példaképpen: A legfelső sorban, kiemelve a következő olvasható, Marelax Pride Virginia, F, MCO w, 2018.08.25., UA/HU. Tehát balról jobbra látható; A macska neve, F:Female (neme), MCO: Maine Coon (fajtája), w: white (színe), Születési dátuma, Országkód: UA/HU (Ukrajna/Hungary)

Leinformálható és hiteles tenyésztők, minden macskája szerepel ebben az adatbázisban. Kedves Gazdik! Legyetek óvatosak és kerüljétek azokat a tenyészeteket, akinek nem találjátok meg tenyészetében lévő macskáinak adatait a Pawpeds adatbázisában. 

Becenevei: Kirkuci, KisTere

Complete inbreeding = 14,9%

Clones = 36,1%

Szűrési eredmények
HCM gen N/N
HCM eco Normál
PKD gen Negatív
PKdef Negatív
SMA Negatív
Pedigree
Family Stars Marsel *RU Family Stars Marsel *RU X-Box Family Stars X-Box Family Stars IC Pillowtalk's Da Masco
Pillowtalk's Toosexy
Zvezda Family Stars Zvezda Family Stars IC Leaena Tennessee
CH Halala Family Stars
Well Being Feckla *RU Well Being Feckla *RU CH Tigercoon Edgar CH Tigercoon Edgar Country Gulliver's Absolute Class
WildBeautyCoon Juliette
Well Being Tootsie Well Being Tootsie Langstteich's Italy Charming
Langstteich's Sexy Glamour Girl
Copyright © 2010 - 2023 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: