Shellys Dream She is The Best

Neme: Nőstény
Születési idő: 2016-09-22
Szín: barna klasszikus cirmos

She is The Best, ez volt az első gondolatom, amikor megláttam őt. Fantasztikus kis ördög. Eleven, aktív, és biztos vagyok abban is, hogy több "akkumluátorral" mőködik, mert soha "nem merül le". 

Hatalmas, szépen tűzött fülecskéi, erős álla, csodálatos profilja, homloka elvarázsol engem nap, mint nap. Apukája Marsel, és amerikai mamája, Rebekah tökéletes ötvözete ő. Szépség és harmónia Besty, igazi Maine Coon cica. Csodálatos fülbojtokkal, és bűbájos, kedves természettel. Büszke vagyok arra, hogy ez a csoda Besty, tenyészetünkben született és egészen biztos vagyok abban, hogy álom szép babái lesznek majd a jövőben!

PawPeds link (családfa): https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1338752&g=4&p=mco&o=ajgrep

A Pawpeds nemzetközi központi adatbáziságban, minden törzskönyvezett macska felmenőit megtalálhatod + egészségügyi információkat is. Az adatbázis nyílvános, az alábbi linken https://pawpeds.com/db/?p=mco a kereső ablakba beírjuk a cica nevét és 10 generációra megnézhetjük a macska felmenőit.

Virginia cicám példaképpen: A legfelső sorban, kiemelve a következő olvasható, Marelax Pride Virginia, F, MCO w, 2018.08.25., UA/HU. Tehát balról jobbra látható; A macska neve, F:Female (neme), MCO: Maine Coon (fajtája), w: white (színe), Születési dátuma, Országkód: UA/HU (Ukrajna/Hungary)

Leinformálható és hiteles tenyésztők, minden macskája szerepel ebben az adatbázisban. Kedves Gazdik! Legyetek óvatosak és kerüljétek azokat a tenyészeteket, akinek nem találjátok meg tenyészetében lévő macskáinak adatait a Pawpeds adatbázisában. 

 Complete inbreeding = 14,5% 

 Clones = 37,3%

Szűrési eredmények
HCM gen N/N
HCM eco Normál
PKD gen Negatív
PKdef Negatív
SMA Negatív
Pedigree
Marsel Family Stars Marsel Family Stars X-Box Family Stars X-Box Family Stars IC Pillowtalk's Da Masco
Pillowtalk's Toosexy
Zvezda Family Stars Zvezda Family Stars IC Leaena Tennessee
CH Halala Family Stars
Ch. CascadeMTN Rebekah Rose Ch. CascadeMTN Rebekah Rose LA-SGC CascadeMtn Ace O Spades LA-SGC CascadeMtn Ace O Spades RW SGC CascadeMtn Kona Black Sand
RW SGC Broadsway Arizona of Cascademtn
Cascademtn Run for the Roses Cascademtn Run for the Roses RW SGC Graziegatto Radio Flyer of LAPD
RW-SGC Whatatrill Bella Luna of CascadeMtn
Copyright © 2010 - 2022 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: