Shellys Dream Toscana Tiamo

Neme: Nőstény
Születési idő: 2017-02-23
Szín: fekete ezüst cirmos fs22

Toscana egy igazi bohóc. :) Minden pozitív tulajdonságát örökölte mamájának. Rendkívül ember központú, bújós és kedves cica hölgy. Ugyanakkor, egy igazi móka mester, és az egyik legbeszédesebb lányom. Folyamatosan kommunikál és igyekszik a tudtomra adni, mindent amit csak szeretne velem közölni. Ami a külsejét tekinti, a fejecskéje számomra tökéletes, fültűzése egyedi, magasan tűzött. Nem volt számomra egy percig sem kérdéses, hogy gyönyörű fülecskéi és kifejező tekintete magasan emelni tudja állományom küllemi színvonalát. 

Tosci különlegességei: pancsolni, úszni, gazdival együtt zuhanyozni, minden vizes tálkát kiborítani......imád!!!!! Gazdi arcába bújva aludni, farka végét maga alá kunkorítani (így is kakilni), idegesen rohangálni a konyhába jutalom falat után kutatva, mindenhonnan lepottyanni, mindent összetörni....Ez Tosca, becenevén Tokkoláda :) 

Pawpeds (családfa): https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&id=1363147&g=4&p=mco&o=ajgrep

A Pawpeds nemzetközi központi adatbáziságban, minden törzskönyvezett macska felmenőit megtalálhatod + egészségügyi információkat is. Az adatbázis nyílvános, az alábbi linken https://pawpeds.com/db/?p=mco a kereső ablakba beírjuk a cica nevét és 10 generációra megnézhetjük a macska felmenőit.

Virginia cicám példaképpen: A legfelső sorban, kiemelve a következő olvasható, Marelax Pride Virginia, F, MCO w, 2018.08.25., UA/HU. Tehát balról jobbra látható; A macska neve, F:Female (neme), MCO: Maine Coon (fajtája), w: white (színe), Születési dátuma, Országkód: UA/HU (Ukrajna/Hungary)

Leinformálható és hiteles tenyésztők, minden macskája szerepel ebben az adatbázisban. Kedves Gazdik! Legyetek óvatosak és kerüljétek azokat a tenyészeteket, akinek nem találjátok meg tenyészetében lévő macskáinak adatait a Pawpeds adatbázisában. 

Complete inbreeding: 16,0%

Clones: 36,8%

CatVideo: https://www.youtube.com/watch?v=AB2VNf2qp_c

Szűrési eredmények
HCM gen N/N
HCM eco Normál
PKD gen Negatív
PKdef Negatív
SMA Negatív
Pedigree
Jiggy z Matrixu Jiggy z Matrixu World King Freestyle Artist Respectcoon Clear Ocean
World King Aloha
Acura z Matrixu CH Elphinstone Nuclear Fox
Rihanna z Matrixu
Shelly's Dream Gigi Shelly's Dream Gigi Country Gulliver's Illinois Country Gulliver's Wild Premier
Country Gulliver's Tutsi Charm
Sweet Predator Shelly EC Csák's Coon Kelly
Sweet Predator Havanna
Copyright © 2010 - 2021 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: