Shellys Dream Ultrananda

Neme: Nőstény
Születési idő: 2021-10-21
Szín: feket ezüst teknőc cirmos fehérrel

Meglátni és megszeretni. Ennyi történt. Abban a pillanatban, hogy előbújt a pocakból, tudtam, hogy marad. Anyukája tökéletes mása küllemre, nagymamája (Glamour) jellemre. Harmadik generációs Shellys Dream gyermek. Nagyon büszke vagyok rá, úgy érzem vele beérett többgenerációs munkám gyümölcse. Számomra küllemre és jellemre is az álom Maine Coon macska.

Új információ: Tenyészetemben minden macska genetikai szűréssel rendelkezik. A fajtára jellemző genetikai betegségekre. Tenyészetem 13 éves. Minden esetben genetikai szűrésre kerülnek az újonnan állományba kerülő egyedek a fajta egészségügyi biztonsága érdekében. Saját és indokolt döntésem alapján, már a második generációtól is okafogyottnak tartom a genetikai vizsgálatok, azon tenyészetek esetében ahol az állomány egyedeinek szűrési eredményei homozigóta negatívak, HCM, PK, SMA genetikai polimorfizmusokra.

Ez úton szeretném tájékoztatni vásárlóimat arról, hogy genetikai szűrési eredményeket nem adok harmadik generációs párosítások utódai mellé. A saját tenyésztésű macskáim fotói alatt fentebb említett okok miatt nem lesznek publikusan feltöltve a szűrések. Vonatkozik ez kizárólag a harmadik generációs, megtartott, saját tenyésztésű macskáimra.

Szűrési eredmények
HCM gen N/N
HCM eco Normál
PKD gen Negatív
PKdef Negatív
SMA Negatív
Copyright © 2010 - 2023 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: