Shellys Dream Xpressed Lady

Neme: Nőstény
Születési idő: 2017-06-07
Szín: Ezüst teknőc cirmos fehérrel

 

Lady cicám féltestvére Dalmának. Azonos a mamájuk, nem más ő mint Glamour, az én Glamim.  A féltesók csak külső jegyeikben hasonlítanak a mamájukra, de személyiségükben teljesen mások. Kiváltképp igaz ez Ladyre. Ő sem papájára, sem mamájára nem hasonlít belső tulajdonságait tekintve. Ezért is mondom sokszor a gazdijaimnak, hogy nincs egyforma lelkű cica, mind más, még egy almon belül is!

 

Ugyanúgy nevelem minden kölyök cicámat, és ugyanannyit foglalkozok mindegyikkel. Mind ezek ellenére mindegyik megtartott cicám más!

 

Lady félénkebb mint a többiek, és kifejezetten jobban kedveli cicatársait, mint az embereket. Kedves és törleszkedő de bizalmatlan az idegenekkel szemben, sok esetben velem is. Anyaként is más, szülés után sokkal inkább a bizalmába fogadott mint előtte. Kifejezetten nehéz elnyernem a szeretetét. Nem adja könnyen. ;) Egyáltalán nem bánkódom emiatt, szeretem és elfogadom olyannak amilyen. Néha megajándékoz közelségével és mellém kuporodik, olyankor hamar tollat ragadok és megcsillagozom a dátumot a naptárunkba. :) A többi cicámért viszont rajong, és nehezen viseli, ha például a szülése közeledtével, külön teszem a többiektől.

 

Ami a külsejét illeti, szerintem a képek magukért beszélnek. Hatalmas cicahölgy akit inkább „új” típusú Maine Coon macskának jellemeznék. Nem szeretem ezeket a kifejezéseket, hogy „új” vagy „régi” típus. Viszont annyira elterjedt közhelyekké váltak, hogy olykor kénytelen vagyok használni ezeket a jelzőket. „Új” típusú tekintve, hosszú testét, hatalmas és hosszú farkincáját, hosszú fülecskéit, ugyanakkor sikerült „megtartanom” általa a Maine Coon macskákra jellemző tömeget és erős csontozatot is.


Pedigree (pawpeds): https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&id=1363145&g=4&p=mco&o=ajgrep

Complete inbreeding = 14, 4 %

Clones = 37, 0 %

Szűrési eredmények
HCM gen N/N
HCM eco Normál
PKD gen Negatív
PKdef Negatív
SMA Negatív
Pedigree
Jiggy z Matrixu World King Freestyle Artist Respectcoon Clear Ocean
World King Aloha
Acura z Matrixu CH Elphinstone Nuclear Fox
Rihanna z Matrixu
Jurrasic Park Glamour Kiyaras Ai No Corrida IW SGC Kiyaras Hancock
SGC Kiyaras Milka
Zeta Phi Rho by Imagine Glamour Kiyaras U R 2 good 2 B
GIC Anabelle of Grand Royal
Copyright © 2010 - 2019 Shelly's Dream MaineCoon
Weboldalt készítette: